Ajuta-ne sa facem playlistul pentru #RoadTripLaAdriatica

Ajuta-ne sa facem playlistul pentru #RoadTripLaAdriatica

 

Cui ii plac drumurile lungi, facute intr-o tacere mormantala, in care singurul lucru pe care il poti auzi este gaza care a avut ghinionul sa ramana captiva in habitaclu si acum se da cu capul de toate geamurile in incearcarea de a evada?

Fie ca mergi la mare, la munte sau in strainatate, muzica pe care o asculti iti poate potenta starea. Si atunci cand pleci in calatorii, mind set-ul tau ar fi util sa fie unul pozitiv, nu?

Cum drumurile lungi se fac din zori, soferii sunt cei care au cel mai mult de suferit. Asfaltul ramane sub roti, soarele rasare si curand toti pasagerii se cufunda in somn. Ce faci ca sa ramai cu ochii la drum? Asculti muzica. Radio, Youtube sau, daca esti organizat ca noi, pregatesti temeinic un playlist care sa te tina treaz. Nimeni nu vrea sa asculte acelasi cd obosit, mai ales cand ai de facut un Road Trip de 10 zile. S-au intalnit totusi cazuri:)

O simpla cautare pe Google iti da vrafuri de liste cu sugestii muzicale.

Noi nu am dat niciodata gres cu oldies, but goldies, dar am invadat boxele si cu hiturile sezonului. Important e ca oamenii sa se simta bine, masina sa mearga si sa kilometrii pe care ii avem de parcurs pana la destinatie sa treaca fara sa le simtim greutatea.

Pentru ca ne place sa ne pregatim din timp, am inceput sa facem playlist-ul pentru #RoadTripLaAdriatica. Ajuta-ne cu o sugestie si iti vom multumi more than words:)

Nu, serios, chiar iti vom multumi cum se cuvine. Dam trei adaptoare de masina pentru telefon, celor care ne ajuta sa facem cel mai tare playlist de ascultat in masina.

Comentariile se lasa pe Facebook, tragerea la sorti se face cu random.org peste 2 saptamani.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.