Noua ne place sa daruim!

Noua ne place sa daruim!

Pentru ca este luna cadourilor si pentru ca ne place sa daruim, ne-am gandit sa va facem o surpriza. In complicitate cu partenerii nostri de la Restaurant The Harbour va oferim un breloc marinaresc cu „puteri speciale”, pe care ori de cate ori il vei arata echipajului The Harbour, vei beneficia de o reducere de 10% la orice comanda in restaurant.

Pentru a intra in posesia cadoului trebuie sa intrati pe site-ul Restaurantului The Harbour, sa completati campurile cu numele, prenumele, adresa de mail si de unde ati aflat despre aceasta campanie, iar la prima vizita in restaurant o sa primiti cadoul (brelocul in forma de timona). Prezentati brelocul la fiecare vizita si veti beneficia de discountul de 10%. Aceasta reducere este valabila 1 an de zile.

Surprizele nu se termina aici. Pe parcursul anului vor fi anuntate constat surprize si cadouri pentru detinatorii brelocurilor.

In concluzie, fuga la The Harbour pentru a intra in posesia cadoului. Nu mai mentionam ca mancarea este foarte buna, servirea ireprosabila, iar atmosfera este una perfecta pentru o cina sau un pranz.

Noua ne place sa daruim si o facem de fiecare data cand avem ocazia.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.