Camping – Cortina Gate Vama Veche

Camping – Cortina Gate Vama Veche

Ne era teamă că în România nu avem condiții de campare decente și că vom întâmpina probleme în momentul în care vom începe să călătorim pe plaiurile natale.

Am început să ne documentăm și să citim despre condițiile de campare de la noi și am fost plăcuți surprinși să constatăm că lumea a început să investească tot mai mult în camping-uri și că sunt foarte multe locuri în care găsești condiții foarte bune.

Primul camping în care am înnoptat a fost Cortina Gate din Vama Veche. Acesta este un camping pentru rulote și autorulote. Am găsit aici toate facilitățile de care ai nevoie: electricitate (contra cost, dar 1 leu/Kw e mai mult decât decent) grup sanitar cu duș, bucătărie, spălătorie (haine și vase), loc de deversare apă gri, loc de deversare apă neagră, completare cu apă dacă este nevoie, loc de joacă pentru copii, terasă și grătar. Pentru că am fost în plin sezon, am plătit 80 lei/noapte pentru camper și 40 lei/noapte/persoană. Pentru curentul consumat, am plătit 4 lei la 24 ore.

În plus, puteți să beneficiați gratuit și de servicii suplimentare ca: închiriere jocuri de societate, închiriere ustensile grătar, deplasare la cumpărături cu microbuz de 8 locuri (între 17:00 și 19:00, minim 4 persoane). Contra cost puteți alege să mergeți intr-o excursie de o zi în Bulgaria (150 lei/persoana), dar trebuie să fie minim 6 persoane.

Recomandăm Cortin Gate în primul rând pentru facilitățile de 5 stele de care dispune, apoi pentru liniștea din camping (acesta de află la ieșirea din Vama Veche spre Bulgaria), dar și pentru staff-ul care a fost de nota 10. Dacă sunteți membri pe grupul de Facebook Vacanțe cu Auto – Rulota, beneficiați de un discount de 5%.

Pe măsură ce vom descoperi locuri de campare noi, vom reveni cu review-uri. Sperăm ca acestea să fie folositoare oricărei persoane care se pregătește de o ieșire cu rulota sau autorulota.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.