Drumul Cetatilor o aplicatie Bitdefender

Drumul Cetatilor o aplicatie Bitdefender

Astazi a avut loc lansarea aplicatiei Drumul Cetatilor. Aceasta aplicatie pentru telefoanele mobile (IOS si Android) a fost creata de catre Bitdefender pentru a invita utilizatorii sa descopere sau sa redescopere monumente istorice aflate pe teritoriul Romaniei. Fie ca vorbim de dave dacice, cetati, castele medievale sau biserici fortificate, acestea reprezinta o alternativa la traditionalele destinatii turistice.

Utilizatorii aplicatiei au posibilitatea de a afla informatii despre obiectivele turistice aflate in apropierea lor, de a primi indicatii in legatura cu traseul, dar si de a “securiza“ si promova monumentele vizitate.

Fiecare check-in la cate un obiectiv vizitat iti poate creste rangul conferit de aplicatie (strajer, logofat, mare vornic, voievod), iar fiecare rang iti aduce automat premii din partea Bitdefender (licente de produse pentru dispozitive mobile si calculatoare).

Daca esti pasionat de istorie, traditii romanesti, dar si de vizitarea obiectivelor cu valoare cultural-istorica de pe teritoriul Romaniei, atunci trebuie neaparat sa ai aceasta aplicatie in telefon. Drumul Cetatilor trebuie sa fie partenerul vostru de drum atunci cand plecati in concediu prin Romania.

De pe 8 pana pe 10 aprilie, echipa TravelSelfie pleaca pe Drumul Cetatilor. Pentru ca nu putem sti toate locurile care merita vizitate apelam la bunavointa voastra sa ne recomandati pe unde sa mergem. Lasati-ne un comentariu aici sau pe facebook si cele mai inspirate recomandari vor fi premiate.

Daca vreti sa ne urmati aventura pe Drumul Cetatilor ne puteti urmari pe canalele Facebook, Twitter si Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.