Cum zbori în cuplu la Paris fara sa intri in faliment? Cu bilete cumpărate doar azi de la Wizz

Cum zbori în cuplu la Paris fara sa intri in faliment? Cu bilete cumpărate doar azi de la Wizz

Ce poate fi mai romantic decât Parisul vara? O duci la pe pajistea din spatele Tour Eiffel sau o plimbi pe Insula Saint Louis unde ii cumperi cea mai buna inghetata cu caramel sarat de la toneta deschisa acolo de la inceputul lui 1900. Sigur ca te costa ceva cazarea, dar un week-end cu care sa faci impresie buna e tot ce iti trebuie daca esti la inceput de relatie, daca vrei sa o salvezi sau chiar….sa te desparti in mare stil, cine stie?:)

paris cu wizz

Am facut o simulare pentru luna iulie si situatia sta cam asa: pentru un week-end in perioada 17-19 iulie adica fix dupa ziua nationala a Frantei, 2 persoane cu 2 bagaje mari la cala, platesc putin peste 1500 de lei daca zboara cu Wizz.

Aruncati o privire pe booking.com ca sa gasiti ceva convenanbil. Noi am gasit hoteluri frumoase aproape de Sena la 400 de ron pachetul de 2 nopti.

Cu toate ofertele din lume, Parisul nu va fi ieftin niciodata. Ideea e sa profitam de oportunitati atunci cand apar. Una dintre ocazii e acum. Doar azi, pe 19, Wizz are o oferta 1+1 free – la care a doua persoana plateste doar taxele de aeroport de 70 ron. Puteti lua cate 6 bilete la aceasta promotie cand faceti rezervare, asta inseamna ca 3 persoane calatoresc gratuit.

Ajungi la Bruxelles cu 358 de lei

Pentru ca dupa vacanta de vara cel mai bine merge un city-break prelungit, am facut o simulare pentru Bruxelles. De ce Bruxelles? Pentru ca de aici ajungi usor in 2 destinatii de neratat: Bruges si Amsterdam. Pana in capitala libertatii trenul face 2 ore si costa 40 de lei dus-intors. La Bruges ajungi cu busul direct din aeroport si te costa tot ca pana in Amsterdam.

Noi am facut simulare pe zborul wizz care pleaca joi, pe 24 septembrie si se intoarce pe 27. Costurile pentru 2 persoane, fara bagaj de cala – ca nu aveti nevoie pentru 4 zile, ajung la 358 de lei. Nu euro, ci lei. 

Daca planificati o vacanta la Paris sau in oricare alta destinatie, Travel Selfie va ajuta sa gasiti cele mai avantajoase zboruri si cazari. Contati pe noi!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.